Program


100 tagú cigányzenekar kamarazenekarának Misszió templomi koncertje

100 tagú cigányzenekar kamarazenekarának Misszió templomi koncertje

A világhírű zenekar, a 100 Tagú Cigányzenekar Misszió templomi koncertsorozatának harmadik állomása, 2024. május 25-én 18 órától, Debrecenben, a Református Nagytemplom.

Aktuális előadások



Misszió – A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje a Nagytemplomban

A 100 Tagú Cigányzenekar művészete felbecsülhetetlen érték. Igazi hungarikum, ami egyedi és magyar. A Misszió koncerten a kamarazenekarral találkozhatnak az érdeklődők, ahol főként klasszikus, szimfonikus darabokat hallhatunk, mint például Back Air vagy Liszt II. Magyar rapszódiája, de szakrális darabok is elhangzanak Schuberttől, Gounodtól.

A zenekar megalakulása óta több mint ezer koncertet adott az ország legkisebb településének kultúrházától a világ számos híres koncertterméig. Külföldi és hazai koncertjei alkalmával értéket ad, így képezve hidat a különböző társadalmi rétegek közt.

A zenekar előadásában a hagyományos hangzásvilág ápolása és megőrzése mellett, megtaláljuk a modern világ zenei útkeresését, mint az egyik legkézenfekvőbb kommunikációs eszközt. A különleges és egyedi hangszerelésben megszólaltatott repertoárjával megpróbálja minél egyszerűbbé és érthetőbbé tenni az általa tolmácsolt műveket.

Ajánló


Műsor / Programme: J. S. Bach: d-moll toccata és fúga – on the great pipe organ / a BAZILIKA NAGY…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!