Program


A jólfésültség története | Hajas László mesterfodrász szubjektív tárlatvezetése

A jólfésültség története | Hajas László mesterfodrász szubjektív tárlatvezetése

Hajas László mesterfodrász neve határainkon innen és túl is ismert. Szubjektív vezetésén A jólfésültség története kiállításban mesél kiállított tárgyairól, életpályájáról, előképeiről, mestereiről. Hogyan vette meg első fodrászműhelyét Dunaföldváron és hogyan nyerte sorra a hazai és nemzetközi versenyeket már egész fiatalon?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 15:00

Kiállításunkban arra keressük a választ, mik voltak a szépségipar fejlődésének főbb mozgatórugói, állomásai, kik voltak meghatározó szereplői, és hogyan váltak az elmúlt 150 évben világviszonylatban is jól fésültté a budapestiek?
A jólfésültség története – Fodrászipari forradalom Budapesten című kiállítás a BTM Kiscelli Múzeumban a haj és az arcszőrzet gondozásának társadalomtudományi, muzeológiai feltárására tesz kísérletet, ahogy az elmúlt 150 évben Budapesten megmutatkozott.

A bemutatott tárgyakat és fodrászipar-történeti dokumentumokat a Kiscelli Múzeum, társmúzeumok és nagylelkű magángyűjtők anyagából válogattuk. Munkánkat nagyban segítették a hajas szakmák neves képviselőivel folytatott beszélgetéseink.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

zenés játék két részben

Ajánló


Les Gardiennes de la Planète francia dokumentumfilm, 82 perc, 2023 francia nyelven, magyar felirattal

2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!