Program


A Kávéház
9

A Kávéház

A Kávéház

ZENÉS LÉLEKTANI-LATTE EGY FELVONÁSBAN  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 10. szombat, 19:00

Isten: Vajda Éva

Lucifer: Kriston Milán

Utcazenész: Kacsenyák Gábor

Angyallány: Zamatócky Florianna

Angyalka: Tisza Lajos

Pincérnő: Szilágyi Gabriella

Dáma: Pribéli Tamara

 

Zongorán közreműködik: Nagy Nándor

Ügyelő-asszisztens: Hadházy Ildikó

A műsort összeállította: Szilágyi Gabriella

 

A Kávéházat Madách Imre Az ember tragédiája című műve inspirálta.

Történetünk keretét ez adja: Isten útjára indítja Ádámot a Földre, ahol kísérőjévé Lucifer avanzsál, aki persze a saját szemüvegén át próbálja láttatni Ádámmal a világot.

Nem titkolt vágyunk, hogy Lucifer szemüvege éppoly tisztának tetsszen a nézőtér soraiból, mint akár az isteni szemüveg. Hiszen neki is megvan a maga igazsága.

A mi történetünk tehát nem történelmi korszakokon ível át, hanem kifejezetten a ma hús-vér Emberéről szól, a ma hús-vér Emberének.

Mi a Boldogság? Kinek mit jelent a szerelem? Mi az igazi barátság? Hogyan birkózunk meg a veszteséggel? Hogyan menekülünk ki a valóságból, ha az elviselhetetlennek tűnik? Van-e az életnek értelme?

És mit szól mindehhez "Isten"? 

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ zenés interaktív műsorunkban.

Az emberi lélek kavalkádjában egy gitár és egy zongora kísér, ahol az örökzöldektől kezdve, Kispál és a Borzon át egészen a Margaret Island-ig sok színes muzsika lesz hallható.

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

zenés játék két részben

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!