Program


A kis hableány

A kis hableány

Andersen gyönyörû történetét biztosan sokan ismerik már filmekbõl, de a víz alatti világot, valamint Ariel és a herceg történetét talán most láthatjátok elõször zenés színpadon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 11:00

Andersen – Harmath – Lénárt:
A kis hableány
– zenés mesejáték –
a Fogi Színház előadása

Zene: Harmath Imre
Versszöveg: Lénárt László
Jelmez: Várady Zsóka
Átdolgozta: Fogarassy Bernadett
Rendezõ: Nádházy Péter

Ariel, a kis hableány apja, Triton király víz alatti birodalmában él, de minden gondolatával az emberek közé vágyódik. Kis barátjával és egyben cinkostársával, Ficánkával megpróbálnak minél többször felúszni a vízfelszínre, hátha látnak valami érdekeset az emberek világából. Egy alkalommal nagy
vihar támad és egy emberekkel teli hajó a vihar markába kerül. Ariel kimenti a hajón utazó Erik herceget és attól fogva menthetetlenül beleszeret, csak a hercegre tud gondolni minden pillanatában. Az eseménynek Sebastian, a rák is tanúja lesz, aki megpróbálja lebeszélni a lányt erről az „ostobaságról”. A kis hableány tudja, hogy álmai hercegéhez csak úgy kerülhet közel, ha alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával. Arielnek a hangját kell adni azért, hogy cserébe lábakat kapjon a tengeri boszorkánytól, ráadásul, ha Erik herceg nem csókolja meg naplemente előtt, akkor Ariel örökre Ursula rabszolgája lesz. A történet jellegzetes meseszövést mutat, a gonosz a végén megbűnhődik, a jók pedig boldogan élnek.

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!