Program


A kordbársony dzsesszklub bemutatja: Carson Coma ensemble

A kordbársony dzsesszklub bemutatja: Carson Coma ensemble

A Carson Coma eddigi működésének legaktívabb évét, a 2022-es esztendőt a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében zárja, egy rendhagyó koncert keretében. A Budapest Orchestra Project fúvószenekar tagjainak közreműködésével teljesen új formát öltenek a legnagyobb slágerek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 21. szerda, 20:00

A kordbársony dzsesszklub bemutatja: Carson Coma ensemble

Az utóbbi évek talán legdinamikusabban fejlődő magyar zenekara, a Carson Coma négy év alatt és gyors egymásutánban megjelentetett három nagylemez mellett az egyik legnépszerűbb hazai formációvá fejlődött. A szextett eddigi működésének legaktívabb évét, a 2022-es esztendőt a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében zárja, egy rendhagyó koncert keretében. A Budapest Orchestra Project fúvószenekar tagjainak közreműködésével teljesen új formát öltenek a legnagyobb slágerek.

A 2018-ban alakult hattagú Carson Coma a hatvanas évekbeli magyar beat- és tánczene ihletésétől sem mentes alternatív rockzenével tűnt fel, humorosan, pozitív üzenettel. Már első nagylemezükkel, a 2019-es Corduroy Club című LP-vel a közönség és a kritikusok kedvencévé vált, és mindezt hangsúlyos vizuális megjelenéssel támogatta meg - nem véletlenül nyerte el az együttes a 4. Magyar Klipszemle fődíját. Később a további elismerések sem maradtak el (Fonogram-díj az Év Felfedezettje kategóriában, Nagy-Szín-Pad tehetségmutató, Junior Artisjus-díj 2022-ben), de a telt házas koncertek és turnék is sikereiket igazolták. A bemutatkozást 2020-ban az azóta platina minősítést elért Lesz, Ami Lesz című második album követte, ez még kidolgozottabb, izgalmasabb formában folytatta az első lemezen megismert világot. A lendület ezután is nagy erőkkel vitte előre a zenekart, 2022 márciusában már a harmadik LP-t adták ki, a Digitális / Analóg című kiadványból pedig azóta szintén platinalemez lett. A legnagyobb színpadok nézőterét is megtöltő együttes a Müpában egy rendhagyó koncertet ad decemberben a tizennégy tagú Budapest Orchestra Projecttel: nagyzenekari felállás, rézfúvósok és bigband-hangulat - ilyen formában még sohasem láthattuk-hallhattuk a Carson Comát.

Carson Coma:
gitár: Bóna Zsombor
ének, gitár: Fekete Giorgio
ütőhangszerek, dob: Gaál Péter
dob, ének: Héra Barnabás
basszusgitár: Jónás Attila
billentyűk, ének: Kun Bálint

Budapest Orchestra Project:
zenekarvezető, karmester: Tomba Ábel
harsona: Almási Attila
trombita, szárnykürt: Bille Gergely
harsona: Csapó Krisztián
harsona: Gáspár Olivér
altszaxofon, fuvola: Gergely Edvárd
basszusharsona: Janák Gergely
trombita: Mihályfi Márk
tenorszaxofon, szopránszaxofon: Nagy Zsófia
trombita: Pusztaszegi Ákos
altszaxofon: Sándor Norbert
trombita: Szelevényi Vito
tenorszaxofon, klarinét: Uher-Győrfi Bálint
baritonszaxofon, basszusklarinét: Vincze Marcell

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!