Program


Art for Kids - Karácsonyi üdvözlőlap készítése - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Art for Kids - Karácsonyi üdvözlőlap készítése - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Művészeti alkotás gyerekeknek angol nyelvtanulással az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Horváth Anna Róza képzőművész, vizuáliskultúra-tanár vezetésével változatos művészeti technikákkal és témákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 10:30

 Ezúttal az adventre hangolódunk: különleges karácsonyi üdvözlőlapot készítünk ragasztással és nyomtatással. A programra kezdő angolosokat is várunk, a foglalkozás angol és magyar nyelven is zajlik.

A programot 8-12 éves korosztály számára alakítottuk ki, így kérjük, ennek megfelelő korú gyermek számára váltsanak jegyet, hogy a foglalkozást minden résztvevő tudja élvezni! Foglalkozás időtartama: 120 perc

Amíg a gyerekek alkotnak, a felnőtteknek ajánljuk figyelmébe a Vagyok, aki vagyok című kiállításunkat az YBL6 Művészeti Térben, amely a magyar képzőművészet 1945 utáni válogatását mutatja be a Jáky-gyűjteményből. A tárlat belépőjeggyel látogatható.

Ajánlatunk


Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

Ajánló


Corie Bratter – László Lili Paul Bratter – Rohonyi Barnabás Mrs. Banks, Corie anyja – Kerekes Éva Victor Velasco, felső…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!