Program


Art for Kids - Karácsonyi üdvözlőlap készítése - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Art for Kids - Karácsonyi üdvözlőlap készítése - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Művészeti alkotás gyerekeknek angol nyelvtanulással az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Horváth Anna Róza képzőművész, vizuáliskultúra-tanár vezetésével változatos művészeti technikákkal és témákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 10:30

 Ezúttal az adventre hangolódunk: különleges karácsonyi üdvözlőlapot készítünk ragasztással és nyomtatással. A programra kezdő angolosokat is várunk, a foglalkozás angol és magyar nyelven is zajlik.

A programot 8-12 éves korosztály számára alakítottuk ki, így kérjük, ennek megfelelő korú gyermek számára váltsanak jegyet, hogy a foglalkozást minden résztvevő tudja élvezni! Foglalkozás időtartama: 120 perc

Amíg a gyerekek alkotnak, a felnőtteknek ajánljuk figyelmébe a Vagyok, aki vagyok című kiállításunkat az YBL6 Művészeti Térben, amely a magyar képzőművészet 1945 utáni válogatását mutatja be a Jáky-gyűjteményből. A tárlat belépőjeggyel látogatható.

Ajánlatunk


„Fantasztikus pozitív életenergia és életerő van mindkettőjükben!” A Haydn és Mozart művészetéért gyerekkora óta rajongó Takács-Nagy Gábor szavai ezek.

Radu Jude filmjében egy alulfizetett és túldolgoztatott produkciós asszisztens egy bukaresti napját kísérjük végig, aki casting videókat csinál különböző üzemi balesetek sérültjeivel.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!