Program


AZ ÉLET MOZGÁS - KEPES ANDRÁS és DUDA ÉVA

AZ ÉLET MOZGÁS - KEPES ANDRÁS és DUDA ÉVA

KEPES ANDRÁS és a DUDA ÉVA TÁRSULAT közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 4. szerda, 19:00

A kortárs művészet és irodalom érzékeny tükre mai életünknek, segít megérteni változó világunkat. A kortárs művészet támogatásra szorul. Kepes András örömmel vállalta, hogy Duda Évával beszélgetve, a közönséget is bevonva, egy tánccal, improvizációkkal színesített, szórakoztató est bevételével támogassuk a nemzetközi hírű társulatot.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és…

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!