Program


B. Bartha: Hármasban a legjobb
2

B. Bartha: Hármasban a legjobb

Vígjáték két részben





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 19:00

Három színész igazi jutalomjátéka...

Mihez kezd a leleplezett szerető mikor a megcsalt feleség rátör. Ki a titokzatos férfi, akiért dúl a "női háború"? Ki Sándor, Anton és Lali? Az érzelmi kavalkád és váratlan fordulatok igazi, felhőtlen kikapcsolódást ígérnek sok nevetéssel...

Maja: Xantus Barbara
Júlia: Gregor Bernadett
Sándor: Magyar Attila

A Négy Arc Színház produkciója.

Az előadás 110 perc egy szünettel.

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!