Program


Beszéljünk a termékenységről! / Betegjog és a páciens elégedettség workshop

Beszéljünk a termékenységről! / Betegjog és a páciens elégedettség workshop

Szeretettel várunk a LilyMedben 2023. szeptember 18. és 23. között a Beszéljünk a termékenységről című rendezvényünkön, amelyen amellett, hogy széles körben foglalkozunk a termékenység és meddőség különböző aspektusaival, külföldi klinikák is bemutatkoznak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 21. csütörtök, 16:00

Magyarországon százezreket érint a meddőség problémája. Küldetésünk, hogy komplex módon, a testet és a lelket egyaránt figyelembe véve támogassuk az érintetteket. A Beszéljünk a termékenységről rendezvénysorozaton hazai és nemzetközi nézőpontból is megvizsgáljuk a termékenység és meddőség különböző perspektíváit. 

Workshopjainkon a termékenységgel kapcsolatos életmód, a betegjogok és a speciális eljárások kerülnek fókuszba. Tanuld meg a Billings-módszer segítségével, hogyan épül fel a ciklusod, sajátítsd el az Aviva torna alapjait és tudj meg többet az akupunktúra szerepéről vagy épp arról, miért fontos a szezonális étkezés a termékenység szempontjából!

Program:

Szeptember 18., hétfő 16.00-19.00:  Tudatos termékenység és alternatív módszerek workshop (Billings módszer, Aviva torna, akupunktúra, szezonális étkezés)

Szeptember 21., csütörtök 16.00-19.00: Betegjog és a páciens elégedettség workshop

Szeptember 22., péntek 17.00-19.00: Speciális vizsgálatok lombikeljárás során workshop

17:00-17:15 - Köszöntő, bemutatkozás.
17:15-18:00 - Hogyan zajlik egy petesejt donációs program a gyakorlatban? Meghívott vendég: Boglárka Czajlik, a Repromeda klinika koordinátora. Beszélgetőtárs: Dr. Kapás István szülész-nőgyógyászszakorvos, meddőségi specialista.
18:00-19:00 – Milyen speciális vizsgálatok léteznek és mikor érdemes alkalmazni ezeket? (MOON, embryoglue, speciális tenyésztési táptalaj, PGT eljárás) Meghívott vendég: Dr. Martin Maděrka nőgyógyász, IVF specialista, Repromeda klinika. Beszélgetőtárs: Dr. Kapás István szülész-nőgyógyászszakorvos, meddőségi specialista.
19:00 – Esemény zárása.
A beszélgetések alatt lesz lehetőség kérdezni.

Szeptember 23., szombat 9.00-12.00: Ingyenes záróesemény – Külföldi klinikák bemutatkozása, kiállítás és beszélgetések.

Akkor is várunk, ha nem küzdesz termékenységi problémákkal, de még családtervezés előtt állsz. Mélyen hiszünk benne, hogy az életnek erre a szakaszára fel lehet készülni. Workshopjaink nemcsak akkor válhatnak hasznodra, ha már biztos vagy benne, hogy a nehezített úton kell járnod, hanem akkor is, ha a tudatosság híve vagy. 

Ne feledd, a LilyMed termékenységi magánrendelő workshopjain kiváló szakemberekkel és vendégelőadókkal találkozhatsz, a záró napi expón pedig megismerheted a terület legrelevánsabb szolgáltatóit és intézményeit is. 

Figyeld oldalunkat a további részletekért!

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei!

Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, akinek zsenialitását csak Arisztotelészéhez és Leonardo da Vinciéhez hasonlíthatjuk, egész világunkat átalakító találmányait pedig már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték.

Ajánló


Kacsóh Pongrác JÁNOS VITÉZ Daljáték három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

ByeAlex és a Slepp 2024. február 3-án végre beveszi a Budapest Aréna színpadát is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!