Program


Beszéljünk a termékenységről! / Tudatos termékenység és alternatív módszerek workshop

Beszéljünk a termékenységről! / Tudatos termékenység és alternatív módszerek workshop

Szeretettel várunk a LilyMedben 2023. szeptember 18. és 23. között a Beszéljünk a termékenységről című rendezvényünkön, amelyen amellett, hogy széles körben foglalkozunk a termékenység és meddőség különböző aspektusaival, külföldi klinikák is bemutatkoznak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 18. hétfő, 16:00

Magyarországon százezreket érint a meddőség problémája. Küldetésünk, hogy komplex módon, a testet és a lelket egyaránt figyelembe véve támogassuk az érintetteket. A Beszéljünk a termékenységről rendezvénysorozaton hazai és nemzetközi nézőpontból is megvizsgáljuk a termékenység és meddőség különböző perspektíváit. 

Workshopjainkon a termékenységgel kapcsolatos életmód, a betegjogok és a speciális eljárások kerülnek fókuszba. Tanuld meg a Billings-módszer segítségével, hogyan épül fel a ciklusod, sajátítsd el az Aviva torna alapjait és tudj meg többet az akupunktúra szerepéről vagy épp arról, miért fontos a szezonális étkezés a termékenység szempontjából!

Program:

Szeptember 18., hétfő 16.00-19.00:  Tudatos termékenység és alternatív módszerek workshop (Billings módszer, Aviva torna, akupunktúra, szezonális étkezés)

Szeptember 21., csütörtök 16.00-19.00: Betegjog és a páciens elégedettség workshop

Szeptember 22., péntek 17.00-19.00: Speciális vizsgálatok lombikeljárás során workshop

17:00-17:15 - Köszöntő, bemutatkozás.
17:15-18:00 - Hogyan zajlik egy petesejt donációs program a gyakorlatban? Meghívott vendég: Boglárka Czajlik, a Repromeda klinika koordinátora. Beszélgetőtárs: Dr. Kapás István szülész-nőgyógyászszakorvos, meddőségi specialista.
18:00-19:00 – Milyen speciális vizsgálatok léteznek és mikor érdemes alkalmazni ezeket? (MOON, embryoglue, speciális tenyésztési táptalaj, PGT eljárás) Meghívott vendég: Dr. Martin Maděrka nőgyógyász, IVF specialista, Repromeda klinika. Beszélgetőtárs: Dr. Kapás István szülész-nőgyógyászszakorvos, meddőségi specialista.
19:00 – Esemény zárása.
A beszélgetések alatt lesz lehetőség kérdezni.

Szeptember 23., szombat 9.00-12.00: Ingyenes záróesemény – Külföldi klinikák bemutatkozása, kiállítás és beszélgetések.

Akkor is várunk, ha nem küzdesz termékenységi problémákkal, de még családtervezés előtt állsz. Mélyen hiszünk benne, hogy az életnek erre a szakaszára fel lehet készülni. Workshopjaink nemcsak akkor válhatnak hasznodra, ha már biztos vagy benne, hogy a nehezített úton kell járnod, hanem akkor is, ha a tudatosság híve vagy. 

Ne feledd, a LilyMed termékenységi magánrendelő workshopjain kiváló szakemberekkel és vendégelőadókkal találkozhatsz, a záró napi expón pedig megismerheted a terület legrelevánsabb szolgáltatóit és intézményeit is. 

Figyeld oldalunkat a további részletekért!

 

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


Szeretnél gazdag lenni? Otthagyni a dögunalmas állásod? Elköltözni mondjuk Barcelonába? Ahol végre egész álló nap napozhatsz a tengerparton, miközben egy jéghideg cuba libret szürcsölgetsz? Nos, Császár András pontosan ezt tervezi tenni azok után, hogy véletlenül talál kétmillió eurót a hármas metrón.

Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, akinek zsenialitását csak Arisztotelészéhez és Leonardo da Vinciéhez hasonlíthatjuk, egész világunkat átalakító találmányait pedig már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Seregi László / Aram Iljics Hacsaturján SPARTACUS Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!