Program


Biztos, hogy mindent tudsz a menopauzádról? Hello, klimax! – 1. Menopauza konferencia
4

Biztos, hogy mindent tudsz a menopauzádról? Hello, klimax! – 1. Menopauza konferencia

Fedezd fel a saját megoldásaidat, bővítsd ismereteidet az egészséges, energikus és önbizalommal teli éned eléréséhez a menopauza első csúcstalálkozóján!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 20. szombat, 10:00

Biztos, hogy mindent tudsz a menopauzádról? Hello, klimax! 

1. Menopauza konferencia Magyarországon!

Mit jelent a nők számára a klimax? 

Ez a kérdés sokszor elhangzik a menopauza első magyarországi rendezvényén. 

Alaposan körbejárjuk, hogy kinek mit jelent és milyen változásokat hozhat az életünkbe. 

Orvosok és terapeuták hozzák el tudásuk legjavát, vállalati vezetők és médiaszereplők osztják meg tapasztalataikat, és találkozhatunk olyan nőkkel is, akik őszintén beszélnek arról, hogyan élik meg a saját menopauzájukat.

Megmutatjuk, hogy milyen változások történnek a szervezetünkben, amelyek hatással lehetnek a fizikai és mentális egészségünkre, sőt, hatással lehetnek a karrierünkre, a munkahelyi teljesítőképességünkre, a családban és a tágabb környezetünkben betöltött szerepeinkre.

De azt is megmutatjuk, hogyan élhetjük meg jól életünknek ezt a szakaszát, hogyan élvezhetjük a kiteljesedett, örömteli és alkotó életünket.

Vezető menopauza szakértők mondanak el mindent, amit a menopauzáról tudni érdemes

20+ top orvos és terapeuta mutatja meg, hogyan tudsz energikusságra szert tenni azért, hogy boldogabb, egészségesebb és a hozzád legméltóbb életed élhesd a menopauzád utáni évtizedekben is. A workshopokon elkészíted a saját menopauza tányérod, megtanulsz néhány stresszmentesítő gyakorlatot és önismereti minitréningen vehetsz részt.  

Téma lesz a táplálkozás, az elhízás, a stresszkezelés, a hangulatingadozások csökkentésének módszerei, a kritikus betegségek kockázatának csökkentése, a libidó fokozása, az örömteli intimitás témaköre is. 

Egész napos program

Május 20-án 10.00-17.00 óra között könnyen befogadható előadások, workshopok és kerekasztal beszélgetések várnak, olyan azonnal bevethető tudást adva, amelyet egyszerűen alkalmazhatsz a saját életedben. A Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont kiállítótérében termékbemutatók, kipróbálható kezelések, pro-aging tanácsadás, és igazán csajos termékek vására várnak minden résztvevőre! 

Több mint konferencia

Minden megváltott jegy érvényes a konferencia záróeseményeként megrendezésre kerülő Aranylemez című színházi előadásra és az azt követő kötetlen beszélgetésre a művészekkel. Kakasy Dóra, Horváth Lili, Sztárek Andrea és Hámori Ildikó részvételével a női lét ezernyi színe és hangulata, az életünkben betöltött szerepeink és önmegvalósító vágyaink aspektusából beszélgetünk.

Május 20-án megtudhatod, hogyan lehet lendületes, szenvedélyes és erőt adó életed menopauza előtt és után is!

Számos praktikus módszert tanítunk meg a menopauza tüneteinek kezelésére, minimalizálására és visszafordítására, hogy visszatérhess ahhoz, a legjobb életedhez, amit szeretsz! Mert annak ellenére, hogy a világ mit sulykol neked, életed legszebb évei előtted állnak!

Több mint 30 kiváló szakértőtől tanulhatod meg, hogyan kerülhet újfajta egyensúlyba a szervezeted, mi indíthatja be ismét a libidódat és hogyan veheted vissza az irányítást az életed felett. 

Tabuk nélkül, őszintén, könnyen befogadható stílusban, azonnal bevethető tudást kapsz tőlünk. 

Csak rajtad múlik, mit viszel magaddal, mit építesz be belőle akár aznaptól kezdve a saját életedbe.

A konferencia házigazdája:

Koch Mária helloklimax® program alapító, menopauza kutató

„Közel 6 éve foglalkozom a menopauzával, kutatom a hazai és nemzetközi szakirodalmat, interjúkat készítek orvosokkal és terapeutákkal, hogy valós információkkal lássam el a nőket. 

A helloklimax® program alapítója vagyok, ahol a nőket szakemberek készítik fel a változókorra és adnak konkrét segítséget a tünetek enyhítésében-megszüntetésében. A Magyar Menopausa Társaság tagja, a Helloklimax munkahelyek program és díj alapítója vagyok”

Mit nyújtunk az 1. Menopauza konferencia programjai között?

- Ismerkedünk a menopauzával: fogalmak és a szervezet változásai. A tünetek beazonosítása és a nők leggyakoribb panaszai

- A hormonok egyensúlya: ismerd meg a hormonok szerepét a perimenopauzális és menopauzális egészségben, és tanuld meg a legjobb módszereket az ideális szinten tartásukra

- Életmód: táplálkozás, stressz és hangulatingadozások kezelésének lehetőségei és gyakorlati elsajátításuk előadásokon és workshopokon 

- Hormonszedés pro és kontra: tények és a vélt igazság. A kritikus betegségek előfordulásának kockázata az adatok tükrében. Minden, amit a hormonpótló terápiáról (HRT) tudni kell. Egészségnyereség, kontra félelmek. 

- Neked is jár a rendszeres és kielégítő intimitás: a menopauzával nincs vége a szenvedélyes, kielégítő intim együttléteknek. Ez az időszak lehet életed legjobb intim szakaszának kezdete is! De hogyan? Most megtudod!

- Írd újra a karriered: fedezd fel, hogyan támogathatja a menopauzád az önismereted és az önbizalmad, mint a globális változások időszakát! Lépj életed következő szakaszába minden korábbinál magabiztosabban!

- Egészségnyereség mindenkinek: munkaadók és munkavállalók a helloklimax munkahelyek kialakításáért és a 40 feletti munkavállalók értékeinek jobb elismeréséért. 

- Növeld az energiaszinted táplálkozással és mentális gyakorlatokkal: az ideális menopauza tányér elkészítése, stresszkezelési és energetizáló gyakorlatok közös tanulása 

- Kiállítások, smink-és anti-aging bemutatók, termékek kipróbálása és vására

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, mert még soha ennyi témaszakértő nem állt színpadra azért, hogy segítsen neked felkészülni a menopauzára! Ajánljuk anya-lánya és férfi-nő programként, illetve minden nőnek, akik szeretnének tisztában lenni a női szervezet változásaival, ezért szeretnének felkészülten és kiváló egészségben belépni a perimenopauzába, illetve megszüntetni a kellemetlen tüneteiket.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar angol és olasz felirattal

A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Június 18-án a Hagyományok Házában az évad utolsó eseményén a gyermek, az ifjúsági és a felnőtt tagozat csoportjai is színpadra lépnek, a Timár Együttes közreműködésével. Az est folyamán vendégünk lesz a Csillagszeműek egri tagozata Panyik Henriett vezetésével. A programban Timár Sándor klasszikus művei mellett a fiatal csoportvezetők saját koreográfiái kerülnek színpadra. A műsort Vizeli Bálint és zenekara kíséri.

Ajánló


A régóta várt koncert különlegességét az új, erre a turnéra írt szerzemények adják, melyek a két kivételes vendéggel együtt csak…

AZ ELŐADÁS SZÖVEGE A VÉSZKORSZAK ALATT ELHURCOLTAK VISSZAEMLÉKEZÉSEIBŐL ÁLL ÖSSZE, ÉS TELJES SÖTÉTBEN JÁTSSZÁK.

1973-2023 Ötven éve, hogy az ország minden tájáról érkezett több, mint húszezer néző előtt a diósgyőri stadionban megkezdődött Magyarország és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!