Program


Bogármese
8

Bogármese

Vajon sikerül-e új barátjának, a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot, hogy Szivárványos meggyógyuljon és a szürkebogarak ismét visszabújjanak a föld alá?

Aktuális előadásokBOGÁRMESE
Mesés táncshow egy felvonásban

Egyszer, amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben, egy éjjel gyönyörű gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén és a varázsvirág visszakergette a szürkebogarakat a föld alá.

Ám egy napon hatalmas vihar támadt és letörte a varázsvirágot. A szárát a szarvasbogár vette el a szél ellen támasztékul.
A széthullott szirmokat - a fejük föé tartva - különböző bogárkák vitték magukkal az eső elől menekülve: egyet a hangyák, másikat a legyek, harmadikat a szeméthasznosító bogarak, a negyediket a skarabeuszok. Az ötödik szirom a Szivárványos Bogárkához került, de őt meglátták a föld alól kiszabaduló szürkebogarak és majdnem elfogták, a karján meg is csípték. Elmenekült, de a csípéstől megbetegedett.

Alkotók, előadók:
Sárközi Gyula ötlete nyomán meséjét írta: Lázár Ervin és Lázár Zsófia
A mesét színpadra alkalmazta: 4 for One
Díszlet, jelmez: Kentaur
Zene: Tallér Zsófia, Faltay Csaba
Koreográfia: 4 for one (Sárközi Gyula, Jurányi Patrick, Kovács Zsolt, Kováts Gergely Csanád)
Smink: PG (Pál Gergely)
Előadják a Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és AMI növendékei

Az előadás hossza
Kb. 90 perc, szünet nélkül

Támogató: KIM

Ajánló


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a…

Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!