Program


Boribon és a 7 lufi  Pagony-Füge Produkció

Boribon és a 7 lufi Pagony-Füge Produkció

Boribon és a 7 lufi
Előadja: Rezes Judit és Szabó Győző



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 19. vasárnap, 10:30

Egy esős napon Boribon hét színes lufit kap Annipannitól: pirosat, narancsot, sárgát, zöldet, világos- és sötétkéket, no meg egy lilát...

Marék Veronika szeleburdi kis mackóját hatvan éve imádják a picik szerte a világon. A kicsattanó öröm, a kontrollálhatatlan düh és egy tál meleg pogácsa épp olyan velejárója a Boribon meséknek, mint a pici gyerekek életének. A 7 lufi a veszteség első megtapasztalásáról, és a végtelen boldogságról szól, amit most Rezes Judit és Szabó Győző, nagyobbik fiúk közreműködésével dolgoznak színpadra. A színész-pár színpadra álmodja a népszerű könyv szereplőit és elmeséli történetüket.

Az előadás mellett játszósarokkal várjuk a kicsiket, továbbá saját farsangi maszkodat dekorálhatod ki különféle mintákkal, dekorpapírokkal.

Öltözz be! Jelmezeden szerepeljen legalább egy szín Boribon 7 lufija közül... vagy akár hozz egy lufit magaddal a mesében szereplő szín szerint! Kreativitásodért fánkkal kedveskedünk!

Az előadás megtekintése 1 éves kortól ajánlott.

Zenei munkatárs: Szabó Mihály Simon

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!