Program


BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 18:00

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM: A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA
Kezdés időpontja: 2022.12.09 18:00

Ha magyar sörről esik szó, a legtöbb embernek Kőbánya vagy a Dreher név ugrik be. Pedig a 19. században, a filoxéra vész árnyékában megszületett promontori sörfőzés is híres volt egykor. A sörgyár kiépítésének és üzleti ismertségének megteremtői a svájci Haggenmacherek voltak, akik a hazai malomiparban betöltött szerepük mellett a sörgyártásban is jelentős eredményeket értek el. Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Előadó: Gyönki Viktória

Ajánlatunk


A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

"A Fácántánc 1695-ben játszódik Magyarországon; épp felszabadultunk a török elnyomás alól, mármint felszabadított bennünket a Nyugat, vagy talán mégsem..."

Ajánló


„Hány évesnek érzem magam? A legtöbben azt mondják, hogy nem öregszenek lélekben. Egy barátnőm mondta volt, hogy olyan szörnyű nekem…

Charlie hazánk talán legnépszerűbb énekese. Zenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!