Program


Budapest Ritmo PRO PASS / BARTÓK TAVASZ 2024

Budapest Ritmo PRO PASS / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 10:00

A Budapest Ritmo, Közép-Európa egyik legjelentősebb világzenei fesztiválja 2024-ben ismét a főváros szívébe hozza a szcéna legjobb előadóit. A felfedezőfesztivál április 11–13. között olyan zenei világot nyit meg, amelyben a frissítően új hangzás garantáltan kizökkent mindenkit a megszokott kerékvágásból. Legyen szó bantu punkról, walesi hárfásokról, balkáni rezesekről vagy fúziós etnojazzről, a Ritmo számtalan meglepetést tartogat, és a zene segítségével hív utazásra Afrikától a Balti-tengerig. A koncertek mellett zenei filmprogram és szakmai konferencia is várja az érdeklődőket.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!