Program


Budapest Zengeráj "irodalmi-zenés est"

Budapest Zengeráj "irodalmi-zenés est"

A Budapest Zengeráj az Anima Sound System-főnök-producer-író Prieger Zsolt rendhagyó irodalmi-zenés előadása a Budapesthez kötődő írók-költők és úgynevezett humoristák-kabarészerzők – Heltai Jenő, Kassák Lajos, Nagy Endre, Szomory Dezső, Pilinszky János, Tóth Árpád, Örkény István, Radnóti Miklós, Krúdy Gyula, József Attila, Rejtő Jenő, Pajor Tamás, Tandori Dezső, Szerb Antal és sokan mások – szomorú és nevetős, klasszikus és zugszínházi, fennkölt és…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 28. szerda, 17:00

A Budapest Zengeráj az Anima Sound System-főnök-producer-író Prieger Zsolt rendhagyó irodalmi-zenés előadása a Budapesthez kötődő írók-költők és úgynevezett humoristák-kabarészerzők – Heltai Jenő, Kassák Lajos, Nagy Endre, Szomory Dezső, Pilinszky János, Tóth Árpád, Örkény István, Radnóti Miklós, Krúdy Gyula, József Attila, Rejtő Jenő, Pajor Tamás, Tandori Dezső, Szerb Antal és sokan mások – szomorú és nevetős, klasszikus és zugszínházi, fennkölt és flaszternyelvű szövegeiből készült.

Ajánlatunk


Giacomo Puccini TURANDOT Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában! Az őszi, téli estéken szeretettel várunk a Füvészkertben Aprajafalván! Gyere el a szeretteiddel és fedezz fel egy mesebeli, varázslatos helyet!

Ajánló


Ádám Jenő azonos című műve nyomán MAGYAR KARÁCSONY Dalmű két képben, egy részben, magyar nyelven

Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!