Program


Claudio Stellato (BE): Work
8

Claudio Stellato (BE): Work

Lehetetlen alakok egy rendkívüli asztalosműhelyben: agyament tétek, abszurd hősködés, elhivatott igyekezet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 18. péntek, 20:00

Claudio Stellato (BE): Work
Az előadás időtartalma 55 perc.

Stellato egy csapat elkötelezett barkácsművésszel megmutatja nekünk az alapanyagok rejtett szépségét. Szögek, némi fa és festék, néhány mindennapi eszköz és gesztus fantasztikus építkezéssé lényegül át, melyben a fizikai erőfeszítéseket a kimerültség határáig tolják. Vidám dráma, melyben a törött lemezjátszó betonkeverőnek álmodja magát, és maga az ezermester is felragad a falra. Láttunk már két évvel ezelőtt egy kis részletet belőle, napokig söpörtük fel utána a faforgácsot.

A barkácsolás itt nem csak az, ami. Addig ismétlik, ritualizálják, értelmezik és szakadnak el az eredeti funkciójától, míg meg nem közelítik a tánc, az újcirkusz, a zene és a képzőművészet területeit. Harmadik munkájával - a L'Autre (2011) és a La Cosa (2015) után - Claudio Stellato tovább folytatja a test és az anyag közötti új kapcsolatok kutatását.

Claudio Stellato igazi multitalentum: cirkuszi artista, zsonglőr, táncos, jazz-zenész és utcai előadó egy személyben. Különböző társulatokban lép fel táncosként, alkot koreográfusoknak vagy színházi produkciókban külső szemként. Dolgozott már Budapesten is, régi barátjával, Réti Annával. A társulata Brüsszelben székel.

Szerző, koncepció, koreográfus: Claudio Stellato
Előadók: Joris Baltz, Oscar De Nova De La Fuente, Mathieu Delangle, Nathalie Maufroy
Fotók: Claudia Pajewski, Hubert Amiel
Adminisztráció és turnészervezés: Laëtitia Miranda-Neri
Produkció: Cie Claudio Stellato ASBL
Koprodukciós partnerek: Les Halles de Schaerbeek, Théâtre National, Charleroi Danse - Centre Chorégraphique de Wallonie-Bruxelles, La Verrerie d’Alès - Pôle National Cirque Occitanie, Dommelhof -Theater Op de Markt, C-TAKT, Carré-Colonnes - Scène Conventionnée d’Intérêt National Art et Création - Saint Médard en Jalles/Blanquefort, Les Atelier Frappaz - CNAREP de Villeurbanne, La Brèche - Pôle National Cirque de Normandie, L’Échangeur - CDCN Hauts-de-France, Scène Nationale Le Moulin-du-Roc, Cie Volubilis, Pronomade(s) - CNAREP en Haute-Garonne, Espaces Pluriels - Scène Conventionnée Danse, La SACD au Festival d'Avignon, le programme européen créative de l’Union Européenne dans le cadre du projet SOURCE et la Fédération Wallonie- Bruxelles. Támogatók: Les Quinconces - L’Espal - Théâtres Le Mans, Le Château de Monthelon - Lieu pluridisciplinaire, Lieux Publics - CNAREP de Marseille et la Cie Les Marches de l’Été.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!