Program


Clayton–Hamilton Jazz Orchestra: Jazz Power & Soul - Feat. Radics Gigi & Curuga Akiko / LISZT ÜNNEP
3

Clayton–Hamilton Jazz Orchestra: Jazz Power & Soul - Feat. Radics Gigi & Curuga Akiko / LISZT ÜNNEP

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 13. péntek, 20:00

A régóta várt koncert különlegességét az új, erre a turnéra írt szerzemények adják, melyek a két kivételes vendéggel együtt csak ezen az estén lesznek hallhatók. Minden okunk megvan rá, hogy legendásnak nevezzük az 1985-ben alakult Clayton-Hamilton Jazz Orchestrát, amelynek hazai fellépését évek óta vártuk. Nincs a jazz világában még egy nagyzenekar, amelynek évtizedeken át három vezetője lett volna - John Clayton nagybőgős, zeneszerző, Jeff Hamilton dobos, valamint 2020-ban bekövetkezett haláláig Jeff Clayton szaxofonos egyaránt meghatározta az együttes művészi irányvonalát. Hamilton rendszeresen dolgozott Oscar Petersonnal és Ray Brownnal, John Clayton pedig Count Basie zenekarát erősítette, és neki köszönhetők a big band sokszínű, csupa meglepetéssel szolgáló hangszerelései.

A régóta várt koncert különlegességét az új, erre a turnéra írt szerzemények adják, melyek a két kivételes vendéggel együtt csak ezen az estén lesznek hallhatók. A japán orgonista, Curuga Akiko játéka maga ad választ arra, hogyan tud párbeszédbe elegyedni ez az eleve egy zenekarral felérő instrumentum egy big banddel. A Liszt Ünnep közönsége számára külön izgalmakat rejt Radics Gigi, a hazai pop- és souldíva fellépése, akit kifejezetten erre az estre invitál a színpadra a zenekar. Így találkoznak és fonódnak egybe a maszkulin és feminin erővonalak, erőteljes, mégis lélekkel teli hangzatokat alkotva.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!