Program


Családi mackó nap Boridalok Trió

Családi mackó nap Boridalok Trió

CSALÁDI MACKÓ NAP
Kezdés időpontja: 2023.01.29 10:00

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 29. vasárnap, 10:30

10.30-tól BORIDALOK Trió - Interaktív családi koncertje

Varga Bori, a Kiskalász zenekar egyik alapító tagja és a dalok szerzője, ezúttal BORIDALOK néven, a kisebb korosztály számára készített dalos versikéket Süss fel kicsi nap címmel, amelyet követett 2022 decemberében a ZokniPop. A koncert válogatás az eddig megjelent dalokból, amely interaktivitása miatt az egész családnak remek szórakozást nyújt. Bori zenetanári tapasztalata és közvetlen hangvétele közös játékra ösztönzi nemcsak a gyerekeket, hanem az egész családot. A trió egyedi (néhol világzenei, olykor jazz-es) hangzása pedig igazi családias miliőt teremt.

A trió tagjai:

Varga Bori - ének, fúvós hangszerek

Dakos Lilla – zongora, vokál

Hudák Zsófi – nagybőgő, vokál

10.00-12.00 Mézkóstolás, mézvásár, méhészeti eszköz-és ruhabemutató, illetve a mézkészítés fortélyait is megismerhetik a gyerekek a kerületünkben élő Sereg Péter őstermelőtől.

Ez még nem minden! A maci naphoz illő kézműves foglalkozással várjuk a család apraja-nagyját!

Hozd el plüss mackódat, legkedvesebb mackó mesédet vagy versed, öltözz be mackó jelmezbe és tarts velünk!

A legjobb versmondónak és a legcukibb plüssmackóval és legötletesebb mackó jelmezben érkezőnek meglepetéssel kedveskedünk!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!