Program


Cucli - APERTÚRA

Cucli - APERTÚRA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 12. szerda, 19:00

A társulat író-rendezői éjszaka és hajnalban kiHalásszák az aznapi hírfolyam legizgalmasabb híreit, majd ezekből reggel tízre darabot írnak, napközben a színészek bepróbálják a hirtelen szült hírdrámát, délutánra felépül a díszlet, elkészülnek a jelmezek, hattól fényezés, héttől meg hadd szóljon. 

Rólunk. Nekünk. 

Egyszeri alkalommal, akkor és ott, itt és most. Híreken keresztül reflektálva a mai magyar valóságra, vagy arra, amit annak hiszünk.

Az APERTÚRA a HírHalász Programmal Halász Péter hírszínháza előtt is tiszteleg.

„Hírek nem rengetik meg a világot, csak az események. De mire hírt szerzünk róluk, már kész, vége, nem lehet rajtuk változtatni. A hírek csak felzaklatják a világot.” 
Dürrenmatt: A nagy Romulus

Játsszák: a társulat művészei és vendégművészek

 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!