Program


Danny Blue

Danny Blue

Merüljünk el együtt a misztikumok világában 22.11.11-én Magyarország legismertebb mentalistájával!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 11. péntek, 19:00

Danny Blue műsoraiban minden a gondolatokról, a gondolkodásról szól, hiszen nemcsak gondolatot olvas, hanem gondolatot ébreszt, elgondolkodtat és ámulatba ejt.

Itt a remek alkalom, hogy egy különleges dátum alkalmával saját bőrünkön tapasztalhassuk meg a hollywood-i sztárokat is elkápráztató előadóművész tehetségét, aki mesterien használva az emberi elme képességeit világszerte emberek millióit ejti ámulatba.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!