Program


Derzsi György önálló estje

Derzsi György önálló estje

Emlékszik még Sárdy Jánosra? És a nagymamája?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 30. kedd, 18:30

Miért lehet érdekes egy bonviván személye a nagymama emlékein keresztül? Bármilyen hihetetlen, a szemüveges, kötögető, szeretnivaló kontyos anyóka sem volt mindig ilyen szigorú és decens. Fiatal volt és szenvedélyes. Szeretett és szerették. Szenvedélyesen és féltőn. Most elmondja történetét.

Szerelmek, emlékek és szenvedélyek elevenednek fel Derzsi György előadásban, Sárdy János emlékét idézi meg, egy szerelmes-rajongó nagymama naplóján keresztül.

Az ajánlott zenés színdarab közel 70 percen és sok humoros jeleneten keresztül mutatja be a híres bonvivánt és a 20. századi asszonysorsot, Sárdy János által jegyzett gyönyörű dalokkal fűszerezve.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Castelnuovo-Tedesco Lalo Berlioz Dueñas Orozco-Estrada

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!