Program


Dés László koncert - vendég Für Anikó és Mácsai Pál

Dés László koncert - vendég Für Anikó és Mácsai Pál

Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten a legendás dalokon kívül hallhatók lesznek új szerzemények is mind színész vendégei, mind saját előadásában, szólószámok és duettek egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 28. hétfő, 19:30

Dés László koncertje - vendég: Für Anikó és Mácsai Pál

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és jazzlemezek sora fűződik nevéhez. Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten a legendás dalokon kívül hallhatók lesznek új szerzemények is mind színész vendégei, mind saját előadásában, szólószámok és duettek egyaránt.

Dés László vendége ezúttal Für Anikó és Mácsai Pál lesz. Für Anikó, a kiváló színésznő énektudásáról már meggyőződhetett korábban a közönség, de Dés még nem dolgozott vele korábban. Mácsai Pál több közös produkcióban szerepelt együtt a zenésszel, bár leginkább irodalmi-zenei műsorokról beszélhetünk, koncerten még nem sokszor léptek fel közösen, vagyis bátran állíthatjuk, hogy különleges találkozásnak ígérkezik a három remek művész estje. Dés Lászlót ezúttal is igényesen összeválogatott tagokból álló zenekar kiséri, a nagyszerű muzsikusok a legjobb koncertzenészek közül valók. Ismét nem mindennapi zenei élmény várható!

ének, zongora, szaxofon - Dés László

Közreműködők:
basszusgitár: Boros Attila
dobok: Gyenge Lajos
ütőhangszerek: Horváth Kornél
billentyűs hangszerek: Sebestyén Áron
gitár: Sipeki Zoltán
vokál: Óvári Éva, Péter Barbara

Vendég: Für Anikó, Mácsai Pál

Rendező: Nők Lapja

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!