Program


Dutch Focus / DiMonGo Special (NL)
2

Dutch Focus / DiMonGo Special (NL)

Robbanékony hangzás, a jazzben ritkán látott sokoldalúsággal párosítva: ez a DiMonGo trió, melynek zenéje a soul mellett a funk, a rock és a lírai balladák stílushatásának nyomait is mutatja. Bár a jazz műfaja alapvetően nem a humorról híres, a zenekar védjegye a szellemes megközelítés.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 2. péntek, 20:00

Dutch Focus - DiMonGo Special

KÖZREMŰKÖDIK:
Frank Montis - Hammond-orgona
Anton Goudsmit - gitár
Cyril Directie - dob

Amszterdam élénk jazzéletében nem nehéz kitűnő játékosokkal összefutni, ám igazán szerencsés véletlennek nevezhetjük, amikor Cyril Directie, Frank Montis és Anton Goudsmit 2017-ben találkozott és együttest alapított. A gitárból, Hammond-orgonából és dobból álló formáció hamar a holland jazz- és soul színtér közkedvelt zenekarává vált, és nemzetközi turnékba fogott: akár a Zwart Cross vagy a Mañana Mañana fesztiválon jár, akár francia klubokban zenél a csapat, a ragadós groove-jaik és kirobbanó energiájuk ellenállhatatlanul magával ragadja a közönséget.

A holland jazz csillagainak számító tagok önmagukban is imponáló tehetséggel rendelkeznek, trióban egyesülve pedig képességeik megsokszorozódnak. A dobos Cyril Directie a zenekar motorja, akinek karizmatikus egyénisége egyértelműen megmutatkozik a zenekar felvételein és koncertjein. Frank Montis a lassú groove-oknak és frenetikus szólóknak egyaránt mestere, ráadásul tökéletesen használja ki a Hammond-orgonában rejlő lehetőségeket arra, hogy még tovább erősítse a trió jazz, soul és rock hangzását. Az életteli és sajátos játékmódú gitáros, Anton Goudsmit pedig olyan intenzitással és féktelenül veti bele magát a groove-okba, amivel képes levenni a lábáról a közönséget. A DiMonGo trió egyedi hangzását és átütő erejét teljes pompájában örökíti meg első nagylemezük, a Taste of Culture. Második albumuk, a Root Up előkészületben van.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!