Program


Dutch Focus / DiMonGo Special (NL)
2

Dutch Focus / DiMonGo Special (NL)

Robbanékony hangzás, a jazzben ritkán látott sokoldalúsággal párosítva: ez a DiMonGo trió, melynek zenéje a soul mellett a funk, a rock és a lírai balladák stílushatásának nyomait is mutatja. Bár a jazz műfaja alapvetően nem a humorról híres, a zenekar védjegye a szellemes megközelítés.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 2. péntek, 20:00

Dutch Focus - DiMonGo Special

KÖZREMŰKÖDIK:
Frank Montis - Hammond-orgona
Anton Goudsmit - gitár
Cyril Directie - dob

Amszterdam élénk jazzéletében nem nehéz kitűnő játékosokkal összefutni, ám igazán szerencsés véletlennek nevezhetjük, amikor Cyril Directie, Frank Montis és Anton Goudsmit 2017-ben találkozott és együttest alapított. A gitárból, Hammond-orgonából és dobból álló formáció hamar a holland jazz- és soul színtér közkedvelt zenekarává vált, és nemzetközi turnékba fogott: akár a Zwart Cross vagy a Mañana Mañana fesztiválon jár, akár francia klubokban zenél a csapat, a ragadós groove-jaik és kirobbanó energiájuk ellenállhatatlanul magával ragadja a közönséget.

A holland jazz csillagainak számító tagok önmagukban is imponáló tehetséggel rendelkeznek, trióban egyesülve pedig képességeik megsokszorozódnak. A dobos Cyril Directie a zenekar motorja, akinek karizmatikus egyénisége egyértelműen megmutatkozik a zenekar felvételein és koncertjein. Frank Montis a lassú groove-oknak és frenetikus szólóknak egyaránt mestere, ráadásul tökéletesen használja ki a Hammond-orgonában rejlő lehetőségeket arra, hogy még tovább erősítse a trió jazz, soul és rock hangzását. Az életteli és sajátos játékmódú gitáros, Anton Goudsmit pedig olyan intenzitással és féktelenül veti bele magát a groove-okba, amivel képes levenni a lábáról a közönséget. A DiMonGo trió egyedi hangzását és átütő erejét teljes pompájában örökíti meg első nagylemezük, a Taste of Culture. Második albumuk, a Root Up előkészületben van.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!