Program


CASTING - impró a FŐszerepért

CASTING - impró a FŐszerepért

EGY film, EGY címszerep, és TÚL SOK jelentkező

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 8. szerda, 19:30

CASTING - impró a FŐszerepért

Mi, a BIPP! társulat tagjai imádunk szerepelni. De mi van akkor, ha mind ugyanarra a castingra érkezünk, és ugyanarra a szerepre pályázunk?
Egyetlen főszerep, életünk nagy lehetősége, amiért (egymást sem kímélve) mindannyian megküzdünk – és hogy végül kié lesz, azt Te döntöd el.

Másfél órányi kalandozás az improvizációs műfajok világában, változatos karakterek, sírva nevetős jelenetek a BIPP! csapatának prezentálásában. Várunk téged is, ha egy interaktív, laza, szórakoztató színházi impró előadásra vágysz, és nem bánod, hogy a végén szem nem marad szárazon a nevetéstől.

Dönts Te a sorsunkról!
Bevállalod?
Találkozzunk június 8-án az Óvóhelyen 19:30-kor!

Játszók:
Domján Kata
Ferenci Péter
Horváth-Töreki Gergely
Szabó-Héger Zsófi
Varga Csongor

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!