Program


FIESTA UDVAR: Csángálás a Kárpátokon túl

FIESTA UDVAR: Csángálás a Kárpátokon túl

A Moldvai és Gyimesi csángók világát idézzük meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 27. szerda, 20:30

FIESTA UDVAR: Csángálás a Kárpátokon túl

A középkori és balkáni eredetű táncokban egykor a falu szíve dobogott. A könnyen elsajátítható körtáncokkal ma is átélhetjük ezt a varázslatos együtt rezgést. Estünkön - akárcsak a régi táncházakban - mindenki alkotóeleme és részese a hangulatnak. Így bátran ajánljuk minden korosztálynak, akiket vonz a néptánc világa.

Házigazda: a Csipkefa Zenekar
vezetője: Hegedűs Zoltán

Ajánlatunk


Mesebalett két felvonásban

Az este lebilincselő koncertélményt ígér, ahol a néző egy személyben találkozik egy elmélyült zeneszerzővel és egy virtuóz előadóművésszel!

Augusztus hónap kiemelkedő látványossága a Perseidák meteorraj. A hullócsillagok megfigyelése kiváló esti programlehetőség. A Hortobágyi Csillagoségbolt-park adottságai még tovább fokozzák az élményt, hisz a fényszennyezés hatása mérsékelt, így sokkal több csillag válik láthatóvá innen.

Ajánló


Gerendás Péter repertoárján a saját szerzeményein kívül magyar zsidó költők általa megzenésített versei, valamint Bob Dylan, Leonard Cohen, Simon and…

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Andrea Bocelli 2022. október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!