Program


Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek

Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek

Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek
Színes, feliratos, svéd romantikus vígjáték, filmdráma, 102’
R. Annika Appelin Sz. Marie Richardson, Peter Stormare
16+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 28. kedd, 18:00

Karin és a férje, Stan a 40. házassági évfordulójuk alkalmából egy hatalmas ünnepséget szerveztek. Miközben a barátaik a boldogságukra koccintanak, Karin rájön, hogy Sten korábban hűtlen volt hozzá. A nő egész életében a férjéről és a lányukról gondoskodott, most pedig az egész élete egyszeriben széthullott. Egy régi barátnője rábeszéli Karint, hogy terápiás célból csatlakozzon egy főzőtanfolyamhoz, amelyet nem más, mint a híres szakács, Henrik vezet. A konyhában, a fűszeres és az ínycsiklandozó ételek között Karinnak nem csupán az életkedve tér vissza barátnői társaságában, de a főzés, rég elfeledett szenvedélyét is újra felfedezi, és talán még a szerelem is megint rátalál.

A film világpremierje a rangos Göteborgi Nemzetközi Filmfesztiválon volt. A Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek rendezője, Annika Appelin korábban több skandináv sikerfilmen dolgozott különböző munkakörben (A vadászat, Nyomtalanul). A film főszereplője, Marie Richardson számos skandináv filmben és sorozatban szerepelt, és játszott az amerikai kultrendező, Stanley Kubrick Tágra zárt szemek című filmjében is. A film másik szereplője, a nemzetközi sztár, Peter Stormare olyan világsikerekben játszott korábban, mint a Fargo, az Armageddon, a Constantine – A démonvadász, és a Bad Boys – Már megint a rosszfiúk – ezúttal romantikus oldaláról mutatkozik be.

 

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!