Program


Genius Loci - A velencei építészet

Genius Loci - A velencei építészet

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
A reneszánsz művészet hatására a város kilépett a középkori építészet világából.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 16. kedd, 18:00

Ebben az időben számos új templomot, palotát és középületet emeltek, és az itt alkotó művészek munkái nem csak a városban készültek, hanem Velence szárazföldi területén is gazdagították az építészeti kultúrát. Ennek az időszaknak egyik legjelentősebb mestere volt Andrea Palladio, aki új épületeivel új stílust teremtett, amely Európa távoli részein is megjelentek. De rajta kívül ekkor alkotott Jacopo Sansovino, akinek az épületei ugyancsak Velence legismertebb alkotásai között vannak.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!