Program


GwM - Élőzenekaros nagykoncert

GwM - Élőzenekaros nagykoncert

Az egész estés, 80 perces show, nem csak a milliós nagyságú rajongó tábornak, hanem minden koncert és könnyed szórakozást szeretőnek ígér látványos nyár esti programot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 20. szerda, 21:00

GwM LIVE
Zenekaros nagykoncert

Kapunyitás: 20.20
Kezdés 21.00
Befejezés: 22.30

G.w.M LIVE - A IX. kerület fenegyereke, az ország egyik legsikeresebb rapsztárja úgy döntött, még magasabb szintet lép, és élő zenekaros nagykoncerttel, látványos show-al örvendezteti meg közönségét.

Igazi újdonságnak ígérkezik, hogy az eddig megszokottól eltérően, a rapper egy más világot varázsol a színpadra élő zenével, táncosokkal, fényekkel, hangulatokkal. Természetesen, mindezt úgy, hogy a legnagyobb közönségkedvenc dalok mellett, új számokkal is megörvendezteti a közönséget.

G.w.M már gyerekkorában is dalokat írt. 2013-ban robbant be a köztudatba. A huszonnégy éves rapper fiatal kora ellenére elképesztő karriert futott be. Hazánk egyik legismertebb előadóművésze lett, saját és közös dalokkal milliókat mozgat meg. Rajongótáborának köszönhetően folyamatosan, sokmilliós megtekintéseket generál a legnagyobb zenemegosztó portálon.

VIP Diamond – 1 – 3. sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 1-3 sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor
Nyakba akasztható VIP pass

VIP Gold – 4. – 6. sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 4 – 6. sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!