Program


HARLEM GLOBETROTTERS - 2022

HARLEM GLOBETROTTERS - 2022

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében, 2022. szeptember 27-én érkezik Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 27. kedd, 19:00

Kedves Jegyvásárló!

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy sajnálatos módon a Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéját szeptember végén nem tudta Európában megkezdeni.

Az európai turnéjuk az Egyesült Királyságban indult volna, ahol az amerikai állampolgárok beutazási korlátozásai akadályozzák a turné indulását. Franciaországban továbbra is hatályban maradt a beutazás utáni karantén kötelezettség, valamint fennmaradt az olaszországi rendezvényekre bevezetett létszámkorlátozás. Így sajnos a turné állomásainak többségét nem lehet megtartani, ezért az egész európai turnét el kellett halasztaniuk, amely 2021. október 17-én érintette volna Budapestet is.

A turné összes állomását újra tervezték, így a budapesti előadásukat új időpontban, 2022. szeptember 27-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra, de az új időpont miatt a jegyeket a későbbiekben mindenkinek újra fogjuk küldeni. (Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.)

Köszönjük türelmét és megértését!

Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

HARLEM GLOBETROTTERS
“SPREAD GAME” VILÁGKÖRÜLI TURNÉ

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében, 2022. szeptember 27-én érkezik Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába. A Spread Game a Globetrotters kiválóságait fogja össze, akik évek óta estéről estére mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

A Harlem Globetrotters több mint 95 éve kötelezte el magát amellett, hogy a sport és a kosárlabdázás eszközeivel szórakoztassa a közönséget. Az új Spread Game turnéjuk minden eddigit felül: hihetetlen akciók, technikai bravúrok, elképesztő zsákolások és káprázatos trükkök, csak néhány példa, amikre biztos, hogy számíthatunk. Egy részt megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, más részt pedig a látványos mozdulatokkal, elképesztő játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is.

“Készen állunk arra, hogy újra népszerűsítsük a játékot, mind a rajongóinknak, mind pedig a most felnövekvő generációnak” - mondta Barry Hardy edző. “A játékosok úgy mutatják be labdatudásukat, mint ahogy még eddig soha nem láttuk.”

Új műsoruk izgalmas, új karaktereket is bemutat, az új akciók garantálják a szórakozást. Megjelenésük is megújult, újratervezett, teljesen fekete mezük egyszerre modern és egyszerre múltidéző, a klasszikus csillagok és a csíkok az elmúlt évtizedek legendáira emlékeztetnek.

A Spread Game Tour sorozatban is lehetőség van plusz interaktív élmények szerzésére is. A Magic Pass előesemény alkalmával a meccs előtt személyesen lehet találkozni a Harlem Globetrotters játékosaival, akik megmutatnak néhány trükköt, együtt lehet velük kosárra dobálni, de adnak autogramot és fényképeket is lehet velük készíteni. (Ez az esemény kiegészítő jeggyel látogatható.)

A Harlem Globetrotters:
A világhírű Harlem Globetrotters 1926-os alapításuk óta hat kontinensen, 124 országában mutatták be ikonikus tehetségüket. Büszkén vonultak be a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokába, még ma is hajtja őket küldetésük, a kosárlabdázást és a szórakoztatást tartják szem előtt. Ők a játék megújítói, akik így népszerűsítették a ziccert, a zsákolást és a félpályás horogdobást. Közel egy évszázadon keresztül a Globetrotters a fekete játékosok kiválóságait mutatja be a pályán és a pályán kívül, szórakoztatva, inspirálva és elősegítve a faji egyenlőséget.

A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra.
Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!