Program


HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN operett - opera gála

HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN operett - opera gála

2023. július 07. 21.00
esőnap: 2023. július 08.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 7. péntek, 21:00

Holdvilágos éjszakán
operett-opera gála
a Szegedi Szabadtéri Játékok bemutatója

A Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri előadássorozata július 7-én veszi kezdetét, a Szabadtéri Játékok saját bemutatójaként színre kerülő exkluzív operett- és opera gálával. A Holdvilágos éjszakán című, nagyszabású esten színpadra kerülnek a magyar és nemzetközi operairodalom legszebb áriái és a közönség kedvenc operettslágerei. A csodaszép dallamok a szegedi nézők számára ismerős és világszerte elismert énekművészek előadásában szólalnak meg.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

zenés party két részben

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!