Program


Honeybeast X Ráskó Eszter: MINDENKIDERÜL könnyűzenei koncert stand uppal

Honeybeast X Ráskó Eszter: MINDENKIDERÜL könnyűzenei koncert stand uppal

Színházterem
Esemény kezdése: 2022. 11. 12. (szombat) 19.00
100 perc, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 12. szombat, 19:00

Honeybeast X Ráskó Eszter: MINDENKIDERÜL
a Dumaszínház közreműködésével

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadjaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével (Symphoney), vagy akár a kortárs tánccal ötvözve (Legyen tánc!) képes új minőséget teremteni, ezzel is szélesítve a szórakoztatóműfaj határait.

A zenekar 2022 őszén ismét turnéra indul. Ezúttal nem komolyzenészek, vagy táncosok lépnek fel Honeybeasttel, hanem a művészetet ősidőktől átható humor teszi majd tiszteletét a színpadon a Dumaszínház egyik legsikeresebb művésze, Ráskó Eszter képében, aki légies könnyedséggel, metsző őszinteséggel, és sziporkázó szellemességgel képes akár leghúsbavágóbb problémák kacagtató „kiderítésére” is.

Eszter, és a Tarján Zsófi vezette zenekar ezen a turnén azt fogja bizonyítani, hogy vannak pillanatok, amikor egyedül az emberi szellem egyik legcsodálatosabb megjelenése, a humor tud segítségünkre lenni. Az a humor, amely lehet keserű, fanyar, pikánsan csípős, vagy mindez egyszerre. Hogy a közös előadások során, Eszter és a Honeybeast milyen arányban keveri ki a zene és a stand up felszabadítóan üdítő koktélját, az legyen meglepetés, hiszen úgyis MINDENKIDERÜL.

A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!