Program


Isabelle Le Nouvel: Churchill és Garbo (Rózsavölgyi Szalon)
4

Isabelle Le Nouvel: Churchill és Garbo (Rózsavölgyi Szalon)

A vén oroszlán és a titokzatos szfinx

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 19:00

Isabelle Le Nouvel
CHURCHILL ÉS GARBO

Erős, hatalmas személyiségek – egészen emberi közelségben: Winston Churchill és Greta Garbo. A történet kiindulása valós. Monte-Carlo, 1959 júliusa. Egy Christina nevű luxusjachton találkozik a két legenda, miután leléptek a világ óriásszínpadairól. Sir Winston Churchill whiskyzik és szivarozik. És fest. Magányába sétál be Greta Garbo, a filmtörténet legtitokzatosabb színésznője, aki 1941 óta nem forgat. „Krisztina királynő” – fogadja őt Churchill utalva a svéd sztár zseniális szerepére. „A szabad világ megmentője” – szól a viszontüdvözlés. A hajó pedig elindul a távoli görög Skorpios sziget felé, s ezzel megkezdődik a két legenda közös útja, amelynek során a kölcsönös csodálat felszínét feltépve mélyen emberi vallomásokig jutnak el saját magukról. Szenvedélyes és szeretetteljes beszélgetések két nehéz ember között, akik az életük egy adott közös pontján a legközelebb kerülnek egymáshoz.
 
Szereplők
Winston Churchill..................... Hegedűs D. Géza
Greta Garbo............................. Nagy-Kálózy Eszter
Nick.......................................... Csiby Gergely

Rendező: Hegedűs D. Géza

Ajánlatunk


SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Ajánló


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!