Program


Isabelle Le Nouvel: Churchill és Garbo (Rózsavölgyi Szalon)
4

Isabelle Le Nouvel: Churchill és Garbo (Rózsavölgyi Szalon)

A vén oroszlán és a titokzatos szfinx

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 19:00

Isabelle Le Nouvel
CHURCHILL ÉS GARBO

Erős, hatalmas személyiségek – egészen emberi közelségben: Winston Churchill és Greta Garbo. A történet kiindulása valós. Monte-Carlo, 1959 júliusa. Egy Christina nevű luxusjachton találkozik a két legenda, miután leléptek a világ óriásszínpadairól. Sir Winston Churchill whiskyzik és szivarozik. És fest. Magányába sétál be Greta Garbo, a filmtörténet legtitokzatosabb színésznője, aki 1941 óta nem forgat. „Krisztina királynő” – fogadja őt Churchill utalva a svéd sztár zseniális szerepére. „A szabad világ megmentője” – szól a viszontüdvözlés. A hajó pedig elindul a távoli görög Skorpios sziget felé, s ezzel megkezdődik a két legenda közös útja, amelynek során a kölcsönös csodálat felszínét feltépve mélyen emberi vallomásokig jutnak el saját magukról. Szenvedélyes és szeretetteljes beszélgetések két nehéz ember között, akik az életük egy adott közös pontján a legközelebb kerülnek egymáshoz.
 
Szereplők
Winston Churchill..................... Hegedűs D. Géza
Greta Garbo............................. Nagy-Kálózy Eszter
Nick.......................................... Csiby Gergely

Rendező: Hegedűs D. Géza

Ajánlatunk


Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogattuk össze. Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegély-szolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Távlatok helyett sorsokat, történelem helyett személyes tragédiákat mutat fel ez a fájóan komikus, prózaian zenés történet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!