Program


ISMÉT „ZSENIK A ZSINIBEN", AVAGY MÜLLER PÉTER SZIÁMI A VENDÉGEIVEL

ISMÉT „ZSENIK A ZSINIBEN", AVAGY MÜLLER PÉTER SZIÁMI A VENDÉGEIVEL

A mostani fesztiválon Müller Péter Sziámi a világ egyik kétségkívül legnagyobb jazz-zongoristáját, id. Szakcsi Lakatos Bélát, valamint az átütően tehetséges Gubik Petrát hívta meg a zsinagógába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 6. kedd, 19:00

24. Zsidó Kulturális Fesztivál

ISMÉT „ZSENIK A ZSINIBEN”, AVAGY MÜLLER PÉTER SZIÁMI A VENDÉGEIVEL: Szakcsi Lakatos Bélával és Gubik Petrával

Még ma éjjel boldoggá tehetsz – ezúttal ez a címe Müller Péter Sziámi és vendégei koncertjének, s visszatérő közönségünk tagjai már tudhatják, hogy ezen az estén ismét rendkívül különleges zenei élményben lesz részünk. Hiszen a Zsidó Kulturális Fesztiválon Müller Péter Sziámi már évek óta fellép a Zsenik a zsiniben című estek keretében: az elmúlt években Zséda, Darvas Ferenc, Leonard, Cohen, Seress Rezső, Gershwin fémjelezték az esteket.

A mostani fesztiválon Müller Péter Sziámi a világ egyik kétségkívül legnagyobb jazz-zongoristáját, id. Szakcsi Lakatos Bélát, valamint az átütően tehetséges Gubik Petrát hívta meg a zsinagógába. A híres zongorista és Sziámi kapcsolata nem újkeletű: a SZAKCSIÁMI és a PIANISSIMO! duóban, valamint a Budapest Gold Stars formációval bejárták a világot, tavaly ők nyitották a Jazz Napokat, itthon pedig felléptek a MüPában és a Kongresszusi Központban is. Együtt írtak több színpadi munkát: a Szentivánéji álom és a Somnakaj is bővelkednek nagyszerű dalokban.

A mostani program a világ dalirodalmának számukra legkedvesebb műveit vonultatja fel, elhangzanak majd a művészek saját személyes kedvencei, de hallhatunk tőlük saját közös szerzeményeket is. A koncert címadó duettje – Még ma éjjel boldoggá tehetsz – Dorothy Fields és Jimmy McHugh verhetetlen slágerének címe.

Sziámi most is felkért egy fiatal vendégelőadót, hogy mutatkozzon be a fesztivál közönsége előtt. Ezúttal a Junior Príma-díjas színésznő és énekesnő, a szikrázóan tehetséges Gubik Petra lesz a másik vendége, akit több színházi főszerepén kívül sokan ismerhetnek a televízió képernyőjéről is. Ezen a koncerten az új, Ez van, ez! című szólólemezéből kapunk ízelítőt, s elhangzik majd Bérczesi Róbert és Sziámi egyik új közös sikerdalának zongorás feldolgozása is.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!