Program


Jazzbois x Kaláka

Jazzbois x Kaláka

Egy este, amelyen a generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt nyújt. A Jazzbois fúziós jazz-hiphop trió és az énekelt vers hazai legendáinak számító Kaláka együttes örökifjú tagjai ismét összeállnak egy különleges közös koncertre, ezúttal a magyar költészet napja alkalmából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 9. kedd, 19:00

A Jazzbois tagjai egyaránt nagy alázattal viseltetnek a jazzhagyományok és a hiphop-tradíciók iránt, ez a hozzáállásuk az egyik kulcsa elképesztő nemzetközi sikereiknek is. ⁣A Kaláka, épp a versekhez igazodóan sokféle stílusban muzsikál, mindent kicsit a maga módján megszólaltatva. Épp ez együttműködésük záloga is, hisz a Jazzbois tagjai megtalálják benne a nekik valót, a saját stílusukban továbbgondolható dalokat.

Jazzbois:
Molnár Bencze – billentyűs hangszerek
Sági Viktor – basszusgitár
Czirják Tamás – dob

Kaláka együttes:
Becze Gábor – nagybőgő
Gryllus Dániel – fúvósok, citera, ének
Gryllus Vilmos – gitár, ének
Radványi Balázs – pengetős hangszerek

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!