Program


Kabóca Bábszínház - Csókolom, hol a víz? - Bemutató

Kabóca Bábszínház - Csókolom, hol a víz? - Bemutató

Hősünk - Imolka - az ifjú vasútforgalmi szolgálattevő a víz rejtélyes eltűnésének ered nyomába. Időközben összetalálkozik a társasház lakóival: nénivel, bácsival, kutyával, macskával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 10:00

Csókolom, hol a víz?

Nagy bajban van az, aki fürdeni készül, de elmegy a víz a lakásában. Márpedig kalandunk így kezdődik. Ráadásul szorít az idő, mert este szolgálat.

Hősünk - Imolka - az ifjú vasútforgalmi szolgálattevő a víz rejtélyes eltűnésének ered nyomába. Időközben összetalálkozik a társasház lakóival: nénivel, bácsival, kutyával, macskával. 

Történetünk rendhagyó módon a múlt század második felének Magyarországát idézi meg, humoros utalásokkal, kortalan szereplőkkel és sok-sok bunyóval. A kicsiknek bevezetés a kesztyűs-vásári bábjáték műfajába. A nagyoknak pedig egy evőkanálnyi nosztalgia.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!