Program


KALAPÁCS koncert

KALAPÁCS koncert

A Kalapács egy magyar Heavy Metal zenekar melyet Kalapács József (ex-Pokolgép, Omen) énekes alapított egykori Sámán-tagok közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 30. péntek, 20:00

KALAPÁCS koncert

Miután Kalapács József Paksi Endrével és az Ossian két tagjával elkészítette a korai Pokolgép-dalokat feldolgozó Az első merénylet című albumot, a koncertezéshez új zenekart kellett összeállítania. Ebből a formációból lett a Kalapács zenekar, amely első saját szerzeményekből álló albumát 2002-ben készítette el Ösztön címmel. Azóta újabb nyolc nagylemezt készítettek.

A zenekar tagjai:
Weisz László – gitár
Sárközi Lajos – gitár
Kalapács József – ének
Beloberk Zsolt – dob
Beloberk István – basszusgitár

A koncertet az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatja.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!