Program


Karthago Szimfonik - Máté Péter in Rock!

Karthago Szimfonik - Máté Péter in Rock!

A legendás, idén már 44! éve együtt muzsikáló, Máté Péter díjas KARTHAGO együttes egy fantasztikus, új projektbe vágott bele! Elhatározták, hogy a korán eltávozott énekes zseni, Máté Péter dalaiból készítenek egy teljesen új albumot a saját, KARTHAGO-stílusukban feldolgozva!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A lemez elkészült, megjelent és a karthagós átiratok frenetikusan izgalmasak lettek, megtartva a csodás Máté-dalok eredeti dallamait és szövegeit, de a KARTHAGO egyedi, kemény rock-stílusában hangszerelve, tele zenei ötletekkel és a legendás ötszólamú vokálokkal kiegészítve!

A „Máté Péter in Rock!” című új album bemutató koncertje 2022 november 19.-én volt a Papp László Budapest Sportarénában.

Egy igazi, különleges rockzenei csemege született, felejthetetlen estének nézünk elébe, hiszen miközben tulajdonképpen új számokat, új felvételeket hallgathatunk, a dallamok viszont egytől egyik ismerősek lesznek! S, hogy még teljesebb legyen a hangzás és a zenei élmény, a KARHAGO feldolgozásokat, valamint a zenekar saját legendás dalait is, a Szolnoki Szimfonikus Nagyzenekar kíséri majd!
Töltsön egy csodás, felejthetetlen estét Máté Péter örök dalaival, a KARTHAGO-val és sztárvendégeivel, gyönyörű színpadi látványelemekkel és egyedi show-val körített elkápráztató produkcióval! Biztos, hogy életre szóló élmény lesz!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!