Program


Kastély-szerenád borkóstolóval

Kastély-szerenád borkóstolóval

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika, a kiváló borok és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 26. péntek, 18:00

Műsor:
Vivaldi: a-moll kettősverseny
Boccherini: B-dúr csellóverseny
Schubert: V. (B-dúr) szimfónia
Vezényel:
Antal Mátyás
Közreműködők:
Tuba: Szentpáli Roland, Lukács Gergely

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika, a kiváló borok és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar. 2019. augusztus 23-án a Kastély-szerenád koncert helyszíne az edelényi L’Huillier–Coburg kastély udvara lesz. A koncert zenei összeállítása igazán különleges nyár esti programot kínál! A koncert előtt pedig egy rendhagyó borkóstolón is részt vehet a közönség a Gallay Pincészet jóvoltából.

A koncertről:
Szeretjük a szép helyeket. Amikor a fantasztikus épületeket, csodás dallamokkal tölthetjük meg.
A Miskolci Szimfonikus Zenekar Kastély-szerenád programja 2016-ban indult az edelényi L’Huillier–Coburg-kastélyban. Ezeken az alkalmakon ünnepekhez, évszakokhoz kapcsolódó zenei összeállítással jelentkezünk, kihasználva a helyszín jó adottságait, egyszer a Díszteremben, másszor pedig a kastélykertben muzsikálunk. A program már több mint két éve töretlen sikerrel zajlik, olykor táraltvezetéssel, vagy borkóstolóval, vagy egyéb meglepetésekkel kiegészülve.

A Csodás Helyszínről:
Az edelényi L’Huillier–Coburg-kastély méreteit tekintve Magyarország hetedik legnagyobb kastélya, a magyarországi kora barokk építészet kiemelkedő emléke. Az edelényi kastély építészeti jellegét tekintve a cour d’honneur-ös kastélytípusba tartozik, azaz a díszudvart a főépülethez csatlakozó, annak tengelyére merőlegesen álló két épületszárny veszi közre. A két saroktoronyhoz íves melléképületeket kapcsoltak, ezáltal kettős díszudvart képezve, a főhomlokzat előtt látványában visszaadva a barokk kastélyoknál megszokott elrendezést.

A nagyszerű borokról:
A Gallay Pincészet a Bükki borvidék első családi boutique borászata, amely a prémium borok készítése mellett a bükki borvidék megmentését és szélesebb körbeni megismertetését tűzte ki célul maga elé. Közel 11 hektáros saját birtokon termelik a szőlőt a borvidék legjobb dűlőiben. Borait eddig szinte kizárólag a budapesti és vidéki felső kategóriás éttermekben találjuk meg kizárólag...

Ezekből a nagyszerű nedűkből készült válogatást kóstolhatják meg azok, akik ellátogatnak a Miskolci Szimfonikus Zenekar Kastély-szerenád koncertjére. Emellett természetesen alkoholmentes italok is rendelkezésre állnak majd.

Eső esetén 2019. augusztus 22-én csütörtökön este lesz megtartva a koncert ugyanígy!


Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!