Program


KastélyKoncert - Hangok találkozása - Miklósa Erika és Iván Szandra duó koncert

KastélyKoncert - Hangok találkozása - Miklósa Erika és Iván Szandra duó koncert

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc - és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő. Meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New York-ig. A Varázsfuvola Éj királynőjének szerepében ő lett a legkeresettebb művész, amelyet már több mint ötszázszor énekelt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 20:00

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc - és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő. Meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New York-ig. A Varázsfuvola Éj királynőjének szerepében ő lett a legkeresettebb művész, amelyet már több mint ötszázszor énekelt. Külföldön képezte magát előbb a philadelphiai Academy of Vocal Arts majd a milanói Scala ösztöndíjasaként. 2004-től állandó fellépője a new york-i Metropolitan-nek.

Iván Szandra Fonogram-díjas énekes, zongorista és dalszerző, Amerika legjobb könnyűzenei egyetemén, a bostoni Berklee College of Music-on tanult ösztöndíjjal. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, valamint Jász Andris szaxofonművésszel. Dalai olyan sztárelőadók repertoárját színesítik, mint Takács Nikolas, Veréb Tamás, Király Linda, Kohánszky Roy vagy Horváth Charlie. Szandrát a Ruby Harlem zeneszerzőjeként és frontembereként is ismeri az ország. Első lemezük 2019-ben jelent meg.

Tartsanak velünk egy olyan estén, ahol a két művész egymás zenei világában kalandozik, ezzel új megvilágításba helyezve a klasszikus zenét, a népdalt és a jazzt.

vendég: Koós Hutás Áron trombita, szárnykürt

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!