Program


Körös-körül

Körös-körül

Korosztály: 0-3 év
Az előadás hossza: 25 perc + 20 perc vezetett játék
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 10:00

Az előadás geometriai formákkal játszik. Két kis manó varázsolja elő a föld, a víz és az ég helyszíneit és segítenek benépesíteni azt állatokkal, fura lényekkel. Körös-körül játszanak a vizuális formák, körbejárják a világot, magát a körforgást jelenítik meg. A színészi előadásmód, a zenei megfogalmazás, a színek és a játék ritmusa figyel a kisgyerekek érzékenységére érzelmi-értelmi érettségére. A tiszta látványvilággal és énekhanggal kísért játék a legkisebbeket szólítja meg.

Alkotók:

 

Tervező: Bodnár Enikő

Zeneszerző: Zádori Szilárd

Asszisztens: Soó Gyöngyvér

Ügyelő: Ádám Flóra

Rendező: Székely Andrea

A bábtervezésben-és készítésben részt vettek a MOME MA szakos hallgatói:

Kotaszek Luca, Tendli Noémi, Huszár Blanka

Szereplők:

Bábinszki Ágnes

Bencze Mónika

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Egy különös reptéren várakozik Jerome Angust, mivel járatának indulását későbbre halasztották. Megszólítja őt egy titokzatos, provokatívan viselkedő idegen, aki Textor Texelként mutatkozik be - és a két férfi között abszurd beszélgetés bontakozik ki.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!