Program


Kóstoló – Összművészeti svédasztal

Kóstoló – Összművészeti svédasztal

Költészet-napi előadás Agócs Mártonnal, Bárány Bencével, Kustos Júliával és Mészáros Péterrel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 11. kedd, 19:00

Április 11-én, a B32 színházban egy igazán unikális összművészeti svédasztallal várunk, amiből mindent ki kell próbálnod. Ethnobeat szólógitárral, slam poetry, spoken word, költészet, színház a fiatal művészgeneráció legízesebb hangjainak tolmácsolásában.

Agócs Márton, az Aurevoir zenekar és az Alexander Petrovits Koktél frontemberének kalandozó gitárjátékain át, Bárány Bence, a VATES művészetinspirált ruhamárka alapítójának húsbavágó spoken word történetein keresztül Kustos Júlia gyöngéden villámló költői univerzuma találkozik Mészáros Péter, országos slam poetry bajnok abszurd tragikomédiáival ebben a rendhagyó, egy órás előadásban.

A nézőnek csak annyi a dolga, hogy belekóstoljon, vagy éppen teljesen jól lakjon azzal, ami legközelebb áll az ízléséhez.

Mindenből annyit viszel haza, amennyit csak szeretnél.

(Fogyaszd felelősséggel! Az előadást 16 év fölött ajánljuk!)

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!