Program


KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított "Közelebb" című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

 több

Aktuális előadásokCsak egy kis emlék”... – dúdolta egykor mindenki a legendás zeneszerző, Fényes Szabolcs, a Budapesti Operettszínház hajdani igazgatójának slágerét. 

Tavaly ünnepelhettünk az Operettszínház megalapításának 100 éves évfordulóját, s amióta a közkedvelt műfaj állandó otthonra lelt, gondoljanak csak bele, mennyi minden történt a Nagymező utcai falak között!

Néhány valóban elhalványuló, ám mellettük sok-sok világra szóló emlék: pezsgős premierek, zajos sikerek, pazar fogadások, s mellette nap mint nap önfeláldozó, odaadó készülődés az előadásokra, néhány igazán fontos színházi és emberi pillanat... 

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított Közelebb című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

A következő alkalommal Németh Attila és Serbán Attila lesznek Nádasi Veronika vendégei. Vajon melyek azok a személyes és közös élmények, amelyek összekötik a népszerű művészeket? Kiderül február 23-án pénteken 19 órától, a Kálmán Imre Teátrumban. 

Ajánló


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Két hozzávaló szükséges: te és egy könyv. Érkezz korábban, olvass együtt a többiekkel, csendesedj el, és ha szerencsés vagy, mindezt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!