Program


Kuponkirálynők

Kuponkirálynők

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 18:00

A kuponvagdosás még sosem volt ennyire bűnös élvezet… Connie (Kristen Bell), a külvárosi háziasszony ki akar törni a hétköznapi sivárságból: elege van a tonnányi adósságból, és hogy a férje totál hibbantnak nézi a kupongyűjtési mániája miatt. Pedig a kupon az egyetlen dolog, ami igazán lázba hozza.

Úgy dönt, végre kezébe veszi az irányítást, és a legjobb barátnőjével (Kirby Howell-Baptiste) egy briliáns kuponcsalási ötlettel állnak elő: miközben kuponokat lopnak megavállalatoktól, fillérekért adják tovább azokat a rászoruló családoknak. A csajok ezzel a tuti biznisszel pillanatok alatt több millió dollárt zsebelnek be. A pénzcsináló gépezet pedig egyre nagyobb méreteket ölt: a kuponkirálynők privát gépen repkednek, szupergyors autókkal száguldoznak, és még egy fegyverkereskedővel is üzletelnek. Ám minden nagymenő nyomában ott liheg valaki… ezúttal egy szerencsétlen kármegelőzési tiszt (Paul Walter Hauser), és egy FBI ügynöknek kinéző postai felügyelő (Vince Vaughn) próbálja kézre keríteni az agyafúrt svindlerduót.

„A kupon lényege nem a termék, hanem az a borzongató érzés, ami átjár tőle…
Kuponláznak is hívják.„

A Wall Street pillangói stúdiója ismét egy igaz történet alapján készült zseniális filmmel rukkolt elő, amiben két álmodozó nő kijátszva a rendszert bebizonyította, hogy egy kis leleményességgel, bármi elérhető. Kristen Bell élete egyik legjobb alakítását nyújtja az elszánt háziasszony szerepében, Vince Vaughn pedig még sosem volt ennyire vicces, mint a megszállott postai felügyelő bőrébe bújva.
A Kuponkirálynők egy fergeteges vígjáték, ami minden mozirajongónak kötelező darab!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!