Program


L.A. Suzi koncert // KULT-udvar

L.A. Suzi koncert // KULT-udvar

Búbánatos magyar nóták és dallamos kávéházi punk sanzonok, kaliforniai álmodozás és francia-olasz diszkó. Anna és Gergő 2020-ban alakult formációja különleges gitár - és zongorajátékok, máskor pedig szintetizátorfüggönyök és őrületes beatek kíséretében kalauzol minket az önutálat és a kiégés mezejére, amit a népies dallamok és a humor tesz még szórakoztatóbbá.  több

Aktuális előadások



Búbánatos magyar nóták és dallamos kávéházi punk sanzonok, kaliforniai álmodozás és francia-olasz diszkó. Anna és Gergő 2020-ban alakult formációja különleges gitár - és zongorajátékok, máskor pedig szintetizátorfüggönyök és őrületes beatek kíséretében kalauzol minket az önutálat és a kiégés mezejére, amit a népies dallamok és a humor tesz még szórakoztatóbbá.

Ajánló


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb énekese, nevével fémjelezett albumok eladása, melyekben valamilyen formában közreműködött, kb. 7 millióra tehető.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!