Program


Liszt Filmklub - Foglyok

Liszt Filmklub - Foglyok

MOZI a Liszt központban - újra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Talán Ön is járt nálunk anno mozizni?
Havi rendszerességgel, közönségtalálkozóval egybekötött filmes estre várjuk az érdeklődőket.
A 2024-es év első félévének tematikája a magyar, kortárs, történelmi témájú nagyjátékfilmek.
Április 18-án az Oscar díjas Deák Kristóf rendezésében napvilágot látott FOGLYOK című filmet fogjuk vetíteni. A film egy igaz történet alapján készült el, és 1951-be kalauzol minket vissza. Az ÁVH rettegett képviselői jelennek meg a Gaál család ajtaja előtt, és napokra bezárják őket a bérlakásba, majd minden hozzájuk becsöngető látogatót is foglyul ejtenek. A groteszk helyzetet néhol humorral oldó történet a 18 fogoly 5 bezárt napját mutatja be.
A filmvetítés után Takács Tibor, a MozgóképMÁS Egyesület elnöke beszélget a meghívott művészekkel. Állandó beszélgetőtársa pedig Dr. Tóth Imre, a Soproni Múzeum igazgatója, aki az aktuális filmek történelmi hátterét képviseli. A meghívott vendég: Szamosi Zsófia színművész. 

Ajánlatunk


Anna-Marie Holmes – Solymosi Tamás / Adolphe Adam A KALÓZ Klasszikus balett három felvonásban

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!