Program


Mégis minden testrésze megfeszül

Mégis minden testrésze megfeszül

Milyen titkokat fedezhetünk fel egy-egy rejtett gesztusban, amelyek sokszor elvesznek a hétköznapi események ismétlődése közepette?
Walters Lili, Dékány Barnabás előadása.  több

Aktuális előadások
Mi minden történik akkor, amikor látszólag nem történik semmi?

— Kísérleti Színházi Performansz —

Milyen titkokat fedezhetünk fel egy-egy rejtett gesztusban, amelyek sokszor elvesznek a hétköznapi események ismétlődése közepette?

Hogy ezt megfigyelhessük, egy mindenki számára ismerős, személyes térbe nyerünk betekintést: otthonunk legkisebb keresztmetszetére, egy ágyra látunk rá.

Ahogyan egy közönséges hangya is elkezd érdekessé válni, ha elég hosszú ideig vizsgáljuk, úgy egy ember eseménytelen és unalmas pillanatai mögül is kibontakozhat egy történet. Elkezdődhet egy belső nyomozás, miközben rászűkülünk az érzelmi hullámzására.

Ebben a kísérletben a magányhoz és a kapcsolódáshoz a hagyományos színházi kereteket elhagyva közelítünk. Középpontba a nézői figyelmet és az emberi testbeszédet állítva, közös “belassulásra” és önmagunkban való elmerülésre hívjuk a nézőt.

Alkotók: Walters Lili, Dékány Barnabás

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával és a Tér 12 Kulturális Egyesület gondozásában jött létre.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan rock és pop legendák neveit viselik,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!