Program


Meglátni és megpihenn - stresszoldó tárlatvezetés tánccal

Meglátni és megpihenn - stresszoldó tárlatvezetés tánccal

Ezen a 1,5 órás foglalkozáson szavak nélkül leszünk jelen, csupán a zene és a mozgás, illetve a foglalkozás vezetőinek instrukciói kísérnek bennünket. A foglalkozáson való részvételhez semmilyen táncos előképzettség nem szükséges, egy kényelmes öltözék és egy kis nyitottság bőven elegendő.

Aktuális előadásokMeglátni és megpihenni - "Stresszoldó tárlatvezetés" tánccal, önismerettel és mozgással

Megérkezni. Megállni. Meglátni. Megpihenni…majd megint megmozdulni. Mintha ez történne velünk és bennünk, amikor meglátogatunk egy kiállítást: kiszakadunk a mókuskerékből, figyelmünket valami értékesre visszük, és egyszerűen csak hagyjuk, hogy az megérintsen és megnyugtasson minket. Látjuk a múltat, s benne akár a jelenünket, jövőnket is. No, de mi van akkor, ha ez az értékes valami éppen mi magunk vagyunk? A saját érzelmeink, gondolataink, a testrészeink, a mozdulataink? Vagy épp a kimondott-kimondatlan történeteink? Egy ilyen mozgásos-önismereti folyamat során, amikor is a testünkön keresztül kapcsolódunk önmagunkkal, könnyebben rá tudunk látni feszültséget, szorongást okozó gondolatainkra, és épp ezért könnyebben el is tudjuk engedni azokat, megérkezve egy könnyedebb, önmagunkat is elfogadóbb és befogadóbb állapotba.

A foglalkozást vezetik: Szörényi Viktória, Göncz Diána (body at work) és Vári Mariann

Ajánló


Zenei előkészítő az Opera Gyermekkarába

Előadás a szerelemről. A nehéz, intenzív, mindent felemésztő szerelemről, amely egybemossa a nappalt és az éjszakát. Duett, amelyben két ember…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!