Program


MÉTA MATINÉ

MÉTA MATINÉ

Szent György napi családi program
2024. ápr. 27. 10:30 - 12:00
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 10:30

Vajon kikért vagyunk képesek áldozatokat hozni? Szent György nap alkalmából erről, és a segítségnyújtásról beszélgetünk a legenda alapján. A ZOOM kiállításban megkeressük a történet kellékeit, és kiválasztjuk a fényképek közül a történet lehetséges szereplőit. Ezután közösen képzeljük el a történet egyéb lehetséges variációit is, így értelmezzük döntésünk következményeit. A történethez kapcsolódó saját élményeinket játékkal és rajzzal elevenítjük fel.

A szülők a foglalkozás ideje alatt csatlakozhatnak a Szent György naphoz kapcsolódó tárlatvezetéshez, ami látogatható a matinéra váltott jeggyel.

Célközönség: 5-12 éves gyerekek, szülők

Találkozópont: Néprajzi Múzeum – kiállítási szint – recepció előtt  

MÉTA MATINÉ = egy lehetőség, hogy töviről-hegyire, alkalomról alkalomra, egyre jobban megismerjétek a Néprajzi Múzeum kiállítási tereit, és megosszátok élményeiteket szüleitekkel. 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Sopronba!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!